суботу, 1 березня 2014 р.

Характеристика діяльності соціального педагога в школі

Характеристика

соціального педагога
Вінницького технічного ліцею
Щорса Вадима Володимировича,


Щорс В.В. є соціальним педагогом Вінницького технічного ліцею.
Працюючи на даній посаді з серпня 2006 року виконує такі функції, як: діагностичні, профілактичні, прогностичні, захисні, консультативні, соціально-перетворювані та організаційні. До виконання вищезазначених функцій ставиться сумлінно. Найбільш позитивним, на наш погляд є те, що Вадим Володимирович має ґрунтовні теоретичні знання, які використовує на практиці. Під час своєї повсякденної трудової діяльності соціальний педагог проводить бесіди, розмови, тренінги, відео-семінари, уроки-виховні години, проявляє ініціативність організовуючи зустрічі з провідними фахівцями Вінниччини для батьків, вчителів та учнів.
Постійно підвищує свій професійний рівень. Був учасником багатьох конференцій, семінарів, координаційних рад, тренінгів та work-shops, зокрема: тренінгу для  вчителів міста  “Психологічний клімат колективу”, координаційних рад “Створення прийомних сімей” та “Подолання насилля у сім’ї”, семінару-практикуму “Правові та практичні аспекти закупівель в Україні”. В липні 2007 року  отримав сертифікат семінару просвітницької роботи „Рівний — рівному”. У серпні 2008 року  — координатор групи вчителів під час міжнародного американсько-українського семінару „Моральне виховання учнів і профілактика шкідливих звичок” (серпень 2008 р.). Брав участь у фахових міських конкурсах "Кращий соціальний педагог — початківець системи освіти у 2007-2008 навчальному році", „Кращий навчально-методичний посібник”.
Як дослідник Вадим Володимирович характеризується нестандартністю мислення, прагненням пошуку нових шляхів реалізації задуманого. Слід зазначити, що соціальний педагог має друковані статті у журналах «Обдарована дитина», «Практична психологія та соціальна робота», газеті «Соціальний педагог», збірниках статей наукових, практичних конференцій з психології та світової культури, виданих у ВДПУ та в міських навчально-методичних посібниках.
За цей час, він зарекомендував себе принциповим, уважним, відповідальним,  тактовним, чуйною і вихованою людиною. Щорс В.В. користується авторитетом серед колег ліцею та соціальних педагогів, психологів й викладачів міста.  Соціальний педагог поважає думку колег, вміє дати добру пораду, допомогти у скрутній ситуації. Проявив себе як здібний організатор під час виконання завдань керівництва. Відповідально виконує доручену роботу колективу в якому працює.

Характеристика видана для подання за місцем вимоги.


Директор ліцею                             С.К. Пастух

Немає коментарів:

Дописати коментар