суботу, 29 березня 2014 р.

Відгук на педагогічну діяльність вчителя англійської та німецької мови

Яцентюк Ольга Юріївна вчитель англійської та німецької мови Вінницького технічного ліцею – тактовний, толерантний, вихований, відповідальний молодий педагог. У даному навчальному закладі працює з 24.02.2010 року.
Працюючи на даній посаді, Ольга Юріївна сумлінні ставиться до виконання обов'язків, підтримує виробничу дисципліну, є ввічливою, вихованою, тактовною та комунікабельною.
Найбільш позитивним, на наш погляд є те, що Ольга Юріївна має високий рівень теоретичних знань з методики та психології викладання іноземних мов, педагогіки та високий рівень знань фактичного матеріалу. Яцентюк О.Ю. вміло використовує зазначені теоретичні знання, враховуючи у процесі навчання індивідуальні та психологічні особливості кожного учня. На уроках та в позакласній роботі використовує активні форми, запроваджує технології критичного мислення, особистісно-орієнтованого навчання, диференційованого підходу до кожного учня, підбирає розвивальні завдання, вміє зацікавити учнів, підвищити рівень мотивації та створити позитивний мікроклімат на уроці. Велику увагу приділяє поурочному та тематичному контролю рівня навчальних досягнень учнів. На уроках дотримується принципів зв'язку теорії з практикою, свідомості і активності при вивченні нового матеріалу, міцності знань, принципу наочності. Вона прагне розвинути в дітях знання іноземних мов, відчуття і навичок виразності мови.
Основним напрямком роботи Ольги Юріївни є комунікативна спрямованість навчання іноземної мови, тому вона продуктивно використовує сучасні методи та прийоми навчання, такі як проектні технології, інтерактивні технології, групові види роботи.
Яцентюк Ольга Юріївна постійно працює над підвищенням свого професійного рівня. Вона приймає участь у роботі ліцейного методичного об'єднання вчителі іноземних мов, семінарах та педагогічних радах, семінарах міського та обласного методичних об'єднань вчителів.
За час роботи зарекомендувала себе принциповою, відповідальною, чуйною вихованою, морально зрілою особистістю, здатною до співпраці. Користується авторитетом у колективі та серед колег міста. Яцентюк Ольга Юріївна може вислухати, поважає думку колег та може дати пораду у скрутній ситуації, відповідально виконує доручену роботу.

Немає коментарів:

Дописати коментар