середу, 26 лютого 2014 р.

Характеристика роботи студентки соціальним педагогом

Характеристика роботи студентки
соціальним педагогом


Дьоміна Олена Борисівна проходила соціально-педагогічну практику у Вінницькому технічному ліцеї протягом трьох тижнів з 15.11. по 03.12. 2010 року. За час педпрактики виконала роботу відповідно до плану і функцій соціального педагога технічного ліцею.
Студентка показала володіння ґрунтовними теоретичними і практичними знаннями й вміннями, а саме: Олена Борисівна у своїй роботі використовувала соціологічні (анкетування), психологічні (соціометрія, тести, опитувальники) та педагогічні (бесіди, спостереження) методи. За результатами соціально-психологічних досліджень, психодіагностики виявляла учнів, що потребують особливої уваги. З ними проводила індивідуальні заняття, які будувалися на виявленні первинної проблеми, поглибленій діагностиці, обговоренні результатів тестування, наданні рекомендацій, порад, виробленні подальшої системи дій з виниклої ситуації. 
Провела інтерактивне заняття на тему: «Уявіть своє життя: мрії та перешкоди» для учнів 7 класу та тренінгове заняття для учнів 9 класу «Профілактика правопорушення серед підлітків», у яких діти приймали активну участь і зробили для себе відповідні висновки.
Оформила спеціальний стенд соціально-психологічної служби ліцею з проблем молодіжної субкультури, ґендерної культури, розмістила поради батькам, вчителям щодо роботи з обдарованими учнями та результатів анкетування. 
У спілкуванні з педпрацівниками, дітьми та батьками проявила достатній рівень професійних знань, коректність та тактовність.
Соціально-педагогічна практика оцінюється на «відмінно».


Соціальний педагог                                      В.В. Щорс

Немає коментарів:

Дописати коментар