понеділок, 24 лютого 2014 р.

Характеристика діяльності вчителя фізичної культури

Характеристика діяльності у міжатестаційний переод вчителя фізичної культури закладу «Вінницький технічний ліцей міста Вінняці»
Чуйко Олени Юріївни

Чуйко Олена Юріївна в закладі «Вінницький технічний ліцей міста Вінниця» працює з 27.08.2008 року. Закохана в свій предмет, володіє методикою його викладання, постійно вдосконалює свій професійний рівень, викорипстовує диференційованмй та індивідуальоний підхід до учнів. Володіє січасними освітніми технологіями, методичними прийомами, педагогічними засобами.
У своїй роботі Олена Юріївна робить акцент на розвиток фізичних якостей у школярів. Важливу увагу приділяє розвитку спритності, вважає, що спритність - це складна комплексна рухова якість людини, яка дозволяє швидко оволодівати новими руховими діями та швидко перебудовувати рухову діяльність в раптово змінній обстановці.
Проводить велику позакласну роботу. Учні ліцею приймають участь майже в усіх видах спорту, представлених у міській спартакіаді з фізичної культури. У 2008 році підготувала збірну команду ліцею з волейболу серед юнаків, яка зайняла І місце у міських спортивних іграх з волейболу. У 2011 році підготувала команду з настільного тенгісу, яка вперше прийняла участь у міській спартакіаді з тенісу.
Володіє різними формами позаурочної роботи та їх якісним застосуванням. Вчитель приділяє багато уваги позакласним заходам, в рамках тижня фізичної культури  проводить змагання з силової гімнастики, з волейболу, змагання з гри «Снайпер», «Фестиваль з баскетболу», викликаючи у учнів стікий інтерес до занять фізичною культурою.
Бере активну участь у проведенні ліцейних «Днів здоров'я», семінарів, педрад.
Олена Юріївна є автором статтей, «Метгодика проведення занять на спортивно-оздоровчому етапі підготовки», «Розвиток фізичних якостей на уроках з спортивних ігор. Удосконалення техніки виконання передачі м'яча у парах» надрукованих у всеукраїнському науково-методичному журналі «Фізичне виховання в школах України». Має власну методичну розробку «Волейбол 6-7 рік навчання».
Олена Юріївна користується авторитетом серед колег, унів та батьків.
Чуйко Олена Юріївна відповідає займаній посаді та може бути атестована на кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії».

Немає коментарів:

Дописати коментар