четвер, 22 травня 2014 р.

Дитячі творчі роботи на обласній виставці-фестивалі "Повір у себе"

   22 травня 2014 року в приміщенні Вінницького обласного краєзнавчого музею відбулося відкриття виставки-фестивалю творчості й талантів дітей та молоді з функційними обмеженнями "Повір у себе".
    Мета фестивалю - розвиток творчих здібностей дітей та молоді з функційними обмеженнями, самоствердження та реалізація їх талантів, сприяння їх інтеграції в суспільство.


  На виставці представлені твори образотворчого мистецтва, дизайнові композиції з використанням природного матеріалу, вироби декоративно-прикладного мистецтва та багато іншого.




Світлана Зузяк, 16 років
"Колесо життя"
Вінницький технічний ліцей
Сніжана Сидорук, 13 років
"Соняшники"
Вінницький технічний ліцей
Світлана Зузяк, 16 років
"Веселі квіти"
Вінницький технічний ліцей
Світлана Зузяк, 16 років
"Чарівна панна"
Вінницький технічний ліцей

Світлана Зузяк
- Узявши участь у міському конкурсі й вийшовши до обласного етапу цього фестивалю, представляю вашій увазі різні роботи виготовлені в техніках: бісеру, дерева, стрічок, соломи, глини, шкіри. Мені подобається створювати роботи декоративно-прикладного мистецтва своїми руками, щоб дарувати їх своїм рідним, близьким людям та друзям, - зазначила учениця 10 класу закладу "Вінницький технічний ліцей", переможниця міського етапу фестивалю Світлана Зузяк і додала: - Вашій увазі хочу зачитати свій вірш "Повір у себе":
Ти повір та відчуй,
Що ти зірка ясна з неба
Ти повір, зрозумій
Лиш перший крок зробити треба

Ти повір, що зможеш
Уникати біди
Можливо ще не скоро -
Та все ж потрібно йти

Адже лиш той здолає шлях
Хто йде, й не зупиняється
Та знай: усе в твоїх руках
Бо мрії всі збуваються

Ти переможець по життю
Ти найбагатша перлина
І я тобі ще раз скажу
Ти – особистість, ти людина!

   Як повідомила нам Світлана, вона також полюбляє співати народні пісні, грати на бандурі, писати вірші на різні тематики (життя України, буденне життя, оспівування природи, вірші-присвячування друзям тощо).
  



Усі в моїй родині мають здібності до творчості. Бабуся займається вишивкою хрестиком, гладдю, стрічками, дідусь – різьбою по дереву, виробами з глини, мама – квілінгом, аплікацією та декупажом, - розповіла Сніжана Сидорук, учасниця обласного фестивалю "Повір у себе". -  З дитячих років вони привчали мене до народного мистецтва. Бабуся навчила вишивати рушники, серветки. Цим заняттям займаюся й досі.







   Усіх, хто  бажає відвідати виставку має змогу це зробити безкоштовно до 03 червня 2014 року та проголосувати за учасника, робота якого найбільше сподобалась.



Немає коментарів:

Дописати коментар